Ni izdelkov

Select your language

Pokličite nas
+385 98 813 580
Pišite nam
mvlogistic@net.hr
 

MV LOGISTIC d.o.o. o svojim kupcima prikuplja, obrađuje i čuva samo minimalnu količinu osobnih podataka koji su neophodni za izvršenje ugovornih i zakonskih obveza.

U ove podatke spadaju naziv kupca (ime i prezime, ako je kupac fizička osoba), adresa, OIB , te kontakt telefon i e-mail adresa na koju šaljemo potrebiti dokument. Prikupljeni podaci obrađuju se samo u svrhu administracije i praćenja evidencije o svim izdanim dokumentima. Podaci se ne otkrivaju niti ne prosljeđuju trećim stranama, osim u slučajevima kad je to zakonom propisano. (npr. za porezno izvještavanje i nadzor). Svi prikupljeni podaci čuvaju se u zakonom utvrđenim rokovima, uz izmjene na temelju sljedećih legitimnih interesa MV LOGISTIC d.o.o. :

ČUVANJE PODATAKA O POTENCIJALNIM KUPCIMA I NJIHOVIM TRANSAKCIJAMA

Mv Logistic d.o.o. svojim kupcima prodaje proizvode iz svog asortimana, te obavlja uslugu prijevoza i otpreme robe.

Prilikom izrade informativne ponude kupac ostavlja podatake (ime i prezime, ako je kupac fizička osoba), adresa, te kontakt telefon i e-mail adresu, kako bi ga se u slućaju da se odlući za realizaciju ponude, moglo pronaći u bazi podataka. Navedeni podatak čuva se 11 godina.

Također, u slućaju dodatne kupnje, već poznati kupci imaju pravo na kupovinu po povlaštenim cijenama. Da bi kupci mogli ostvariti to pravo bilo kada u navedenom roku, Mv Logistic d.o.o. vodi evidenciju o svojim kupcima i njihovima transakcijama.

Kupci fizičke osobe imaju pravo prigovora na rok čuvanja njihovih osobnih podataka, ali ih ovime obavještavamo da uklanjanje podataka o kupcu iz evidencije neizbježno dovodi do gubitaka prava na kupnju po povlaštenim cjenama, jer ih je nemoguće utvrditi bez podataka o kupcu i vrsti transakcije.

SLANJE OBAVJESTI O NOVOSTIMA U PROIZVODNOM PROGRAMU BEZ TRAŽENJA PRIVOLE

Kupci tvrke Mv Logistic d.o.o. telefonskim putem često zatraže ponudu (neovisno o daljnoj realizaciji ponude) za pojedinu robu ili uslugu. Upit dostave telefonski ili e-mailom.

U slučaju promjene cijene, obavijesti o akciji i sl., a koji su u skladu s kupčevim upitom, Mv Logistic d.o.o. iz gore navedenih razloga, mailom će obavještavati svoje korisnike o eventualnim izmjenama bez prethodnog traženja privole. Pri tome će se voditi računan da se obavijesti šalju samo onim kupcima na koje se promjene mogu odnositi.

Protiv ovog legitimnog interesa kupci fizičke osobe mogu podnijeti prigovor, kojem će biti udovoljeno.

SLANJE PRIGODNIH POZIVNICA I ČESTITKI BEZ TRAŽENJA PRIVOLE

Mv Logistic d.o.o. svojim kupcima uoči pojedine priigode, putem e- maila šalje prigodne čestitke, pozivnice za sudjelovanje na prezentacijama i sl.. Prilikom slanja navedenog često se koriste u mail adresi ime ili slićan podatak fizičke osobe .

Također, Kupci fizičke osobe imaju pravo prigovora na korištenje njihove e-mail adrese u navedenu svrhu.

Protiv ovog legitimnog interesa kupci fizičke osobe mogu podnijeti prigovor, kojem će biti udovoljeno.

Za sva pitanja i zahtjeve u vezi s pravima ispitanika možete nas kontaktirati na e-mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ili na kontakt telefon: 098 813 580 .