Nema proizvoda

Odaberite svoj jezik

Nazovite nas
+385 98 813 580
Pišite nam
mvlogistic@net.hr
 

Legitimni interes

ČUVANJE PODATAKA O POTENCIJALNIM KUPCIMA

Mv Logistic d.o.o. o svojim kupcima prikuplja, obrađuje i čuva samo minimalnu količinu osobnih podataka koji su neophodni za izvršenje ugovornih i zakonskih obveza.

U ove podatke spadaju naziv kupca (ime i prezime, ako je kupac fizička osoba), adresa, OIB , te kontakt telefon i e-mail adresa na koju šaljemo potrebiti dokument i robu. Prikupljeni podaci obrađuju se samo u svrhu administracije i praćenja evidencije o svim izdanim dokumentima.

Podaci se ne otkrivaju niti ne prosljeđuju trećim stranama, osim u slučajevima kad je to zakonom propisano. (npr. za porezno izvještavanje i nadzor).

Svi prikupljeni podaci čuvaju se u zakonom utvrđenim rokovima, uz izmjene na temelju sljedećih legitimnih interesa Mv Logistic d.o.o.

 

ČUVANJE PODATAKA O POTENCIJALNIM KUPCIMA I NJIHOVIM TRANSAKCIJAMA

 Mv Logistic d.o.o. svojim kupcima prodaje proizvode iz svog prodajnog asortimana.

Prilikom izrade informativne ponude kupac ostavlja podatake (ime i prezime, ako je kupac fizička osoba), adresa, te kontakt telefon i e-mail adresu, kako bi ga se u slućaju da se odlući za realizaciju ponude, moglo pronaći u bazi podataka. Navedeni podatak čuva se 11 godina.

Također, u slućaju dodatne kupnje, već poznati kupci imaju pravo na kupovinu po povlaštenim cijenama. Da bi kupci mogli ostvariti to pravo bilo kada u navedenom roku, Mv Logistic d.o.o. vodi evidenciju o svojim kupcima i njihovima transakcijama.

Kupci fizičke osobe imaju pravo prigovora na rok čuvanja njihovih osobnih podataka, ali ih ovime obavještavamo da uklanjanje podataka o kupcu iz evidencije neizbježno dovodi do gubitaka prava na kupnju po povlaštenim cjenama, jer ih je nemoguće utvrditi bez podataka o kupcu i vrsti transakcije.