Nema proizvoda

Odaberite svoj jezik

Nazovite nas
+385 98 813 580
Pišite nam
mvlogistic@net.hr
 
Od 2017. godine trgovačko društvo MV Logistic d.o.o. prisutno je na hrvatskom tržištu i organizirano kroz segmente veleprodaje.


Tvrtka konstantno ulaže velike napore u poboljšanje poslovanja te razvoj prodajnog asortimana što nas svakodnevno približava sve većem udjelu na tržištu.
Zastupnici smo nekoliko renomiranih inozemnih proizvođača alata i pribora.

Najkraće rečeno, nudimo sustav koji uključuje potpunu brigu o pravovremenoj i točnoj isporuci gradjevinskih proizvoda kao što su aluminijske i drvene ljestve, aluminijske skele, gradjevinska kolica, mješalice za beton, te građevinska kemija kao što su  PU pjene i silikoni (preko 500 proizvoda i dimenzija).

Nudimo i pomoć pri preciznom izboru traženog proizvoda, optimizaciji količina, pa sve do pravovremene isporuke proizvoda na mjesto njegove primjene.
U mogućnosti smo isporučiti artikle iz našeg prodajnog programa u roku 24-72 sata putem dostavljačkih tvrtki bilo gdje u RH.

Kako bi naše proizvode učinili što dostupnijima te kupcima olakšali kupovinu i učvrstili naše poslovne odnose, kupnju je moguće izvršiti upitom na e-mali adresu (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) ili tel.kontakt +385 98 813 580.
 
MISIJA DRUŠTVA

Razvijanjem originalne ponude visoke kvalitete, te osluškivanjem tržišta, cilj nam je pružiti raznovrstan i cjenovno prihvatljiv asortiman, a pro tome biti usmjereni na najvažniji element uspješnog poslovanja- kvaliteta prodajnog asortimana i zadovoljstvo naših kupaca.

VIZIJA DRUŠTVA

Kao tržišni lider zadržati i očuvati vodeću poziciju jednog od najvećeg veleprodajnog lanca u regiji s najboljom i najširom ponudom aluminijskih i drvenih ljestava, te ostale opreme i popratnog materija u građevini.