Aluminijske teleskopske ljestve dvodijelne 1,60/3,20 m

Cijena: 140,00 €
(dostava:BESPLATNA)

POŠALJI NARUDŽBU

Aluminijske dvodijelne teleskopske ljestve od 2x5 gazišta pogodne su i praktične za rad na visini za jednostavno korištenje ljestava zbog praktičnog izvlačenja koje je moguće uz lagani pritisak na gumb koji se nalazi na svakom gazištu, izuzetno su praktične za skladištenje jer zauzimaju vrlo malo prostora.

Aluminijske teleskopske ljestve dvodijelne 1,90/3,80 m

Cijena: 160,00 €
(dostava:BESPLATNA)

POŠALJI NARUDŽBU

Aluminijske dvodijelne teleskopske ljestve od 2x6 gazišta pogodne su i praktične za rad na visini za jednostavno korištenje ljestava zbog praktičnog izvlačenja koje je moguće uz lagani pritisak na gumb koji se nalazi na svakom gazištu, izuzetno su praktične za skladištenje jer zauzimaju vrlo malo prostora.

Aluminijske teleskopske ljestve jednodijelne 2,60 m

Cijena: 80,00 € (TOP CIJENA)
(dostava:BESPLATNA)

POŠALJI NARUDŽBU

Aluminijske jednodijelne teleskopske ljestve od 9 gazišta pogodne su i praktične za rad na visini za jednostavno korištenje ljestava zbog praktičnog izvlačenja koje je moguće uz lagani pritisak na gumb koji se nalazi na svakom gazištu, izuzetno su praktične za skladištenje jer zauzimaju vrlo malo prostora.

Aluminijske teleskopske ljestve jednodijelne 2,90 m

Cijena: 95,00 €
(dostava:BESPLATNA)

POŠALJI NARUDŽBU

Aluminijske jednodijelne teleskopske ljestve od 10 gazišta pogodne su i praktične za rad na visini za jednostavno korištenje ljestava zbog praktičnog izvlačenja koje je moguće uz lagani pritisak na gumb koji se nalazi na svakom gazištu, izuzetno su praktične za skladištenje jer zauzimaju vrlo malo prostora.

Aluminijske teleskopske ljestve jednodijelne 3,20 m + torba gratis

Cijena: 110,00 €
(dostava:BESPLATNA)

POŠALJI NARUDŽBU

Aluminijske jednodijelne teleskopske ljestve od 11 gazišta pogodne su i praktične za rad na visini za jednostavno korištenje ljestava zbog praktičnog izvlačenja koje je moguće uz lagani pritisak na gumb koji se nalazi na svakom gazištu, izuzetno su praktične za skladištenje jer zauzimaju vrlo malo prostora.

Aluminijske teleskopske ljestve jednodijelne 3,80 m

Cijena: 125,00 €
(dostava:BESPLATNA)

POŠALJI NARUDŽBU

Aluminijske jednodijelne teleskopske ljestve od 11 gazišta pogodne su i praktične za rad na visini za jednostavno korištenje ljestava zbog praktičnog izvlačenja koje je moguće uz lagani pritisak na gumb koji se nalazi na svakom gazištu, izuzetno su praktične za skladištenje jer zauzimaju vrlo malo prostora.